Cybersecurity consultant

Wij zijn op zoek naar gedreven informatiebeveiligingsspecialisten die het verschil kunnen en willen maken; die organisaties willen helpen bij het verkrijgen van inzicht in de huidige status van hun beveiliging.

Wij begrijpen dat de menselijke kant van ons vak erg belangrijk is. Daarom zoeken we professionals die communicatief sterk zijn. We zoeken immers samen met onze toonaangevende klanten naar de best passende oplossingen.

Of je nu werkt bij één van onze klanten, op locatie of thuis, een baan bij Lemon Shark is uitdagend en bijzonder. Wij zoeken vakgenoten die mee willen helpen een jong bedrijf op te bouwen, kansen met beide handen aangrijpen en werken aan prestaties van formaat; collega’s die deel uit willen maken van een gepassioneerd team van experts, die graag kennisdelen en beloond willen worden voor hun toegevoegde waarde. Kortom: als jij opgewekt, ondernemend, pragmatisch, onderzoekend, meedenkend en toegankelijk bent, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Jouw functie

Als cybersecurity consultant adviseer je onze klanten op het gebied van informatiebeveiliging. Je helpt en ondersteunt hen waar nodig, zodat ze beter beschermd zijn tegen informatiebeveiligingsrisico’s en de gevolgen van incidenten kunnen beperken. Dit doe je op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Jouw oplossingen zijn van toegevoegde waarde voor de klant. Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze branche. Je blinkt uit in ten minste één van de volgende domeinen: Information Security en Riskmanagement, Software Development Security, Cloud Security, of Privacy. 

 

Wat verwachten wij van jou?

Een hbo/wo werk- en denkniveau en aantoonbare ervaring in informatiebeveiliging. Daarnaast verwachten we van jou dat je beschikt over één of meer van de volgende certificeringen: CISSP, CISA, CRISC, CISM, RE, CIPP/E, CEH, OSCP en OSCE.

 

Wat bieden we jou?

  • Een zeer dynamische organisatie waar talent, passie, enthousiasme, initiatief tonen en inzet worden beloond.
  • Innoverende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers.
  • Uitdaging en alle ruimte en middelen om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Fijne samenwerking met slimme en ambitieuze collega’s.
  • Goede verhouding tussen werk en privé.

Voorts een uitstekend salaris, winstuitkering, leaseauto, laptop, leuke borrels, jaarlijkse wintersport en uitstapjes met collega’s.

Lemon Shark heeft ambitieuze toekomstplannen en is net als jij continu in ontwikkeling. Wij groeien hard en jij daardoor ook!

CONTACT OPNEMEN

Contact

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

Michel Borgesius
06-44331000
michel@lemonshark.nl

Sociale media