Met behulp van uw bedrijfskennis, onze vakkennis, jarenlange ervaring en gepassioneerde gedrevenheid creëren we samen overzicht en inzicht, waarna wij uw organisatie met innovatieve oplossingen wapenen tegen informatiebeveiligingsrisico's. Deze samenvatting kunnen we grafisch uitvouwen:

Bedrijfskennis

U kent als geen ander de exacte werking en het belang van elk bedrijfsproces. Daarnaast weet uw organisatie welke informatie waar wordt verwerkt.

Kennis

Onze medewerkers zijn gecertificeerd en hebben ruime werkervaring opgedaan in diverse sectoren. Bovendien hebben zij via hun uitgebreide netwerk toegang tot de kennis en ervaring van vakgenoten.

Gedrevenheid

Bij ons zit informatiebeveiliging in het DNA. Wij zijn een gepassioneerd team dat veel werkplezier ervaart.

Samenwerking

Door deze drie elementen te combineren creëren wij innovatieve oplossingen op maat voor al uw cybersecurityvraagstukken, in goede samenspraak en samenwerking met u.

Overzicht

Samen maken we een zo gedetailleerd en volledig mogelijk overzicht van alle relevante informatiebeveiligingsrisico’s, maar ook van de beheersmaatregelen die al in uw organisatie zijn geïmplementeerd.

Inzicht

Wanneer overzicht is gecreëerd, scheiden we hoofdzaken van bijzaken en leggen de uitkomst aan u voor. Het is immers van groot belang dat de juiste risico’s effectief gemitigeerd worden. Pas als u instemt, gaan we over tot implementatie van innovatieve oplossingen!

Hebt u vragen? Stel ze via onderstaande button!

Contact opnemen